Најдобра Pai Gow New Casino во 2023

Pai Gow е меѓу најуникатните игри што некој може да ги најде во казино. Додека повеќето игри се играат со вртење макари или делење карти, оваа игра се игра со користење на домино (исто така постои и верзија со карти наречена Pai Gow Poker). Тоа е за играчи кои сакаат софистицираност, а онлајн казината го вклучуваат во нивните каталози.

Новите казина го ценат одличниот вкус на играчите, а многу од нив ги вклучуваат најновите верзии на Pai Gow за играчите да уживаат. На оваа страница, ги идентификуваме најдобрите нови казина на интернет каде што играчите можат да уживаат во игра или две од Pai Gow.

Најдобра Pai Gow New Casino во 2023
Разбирање на популарноста на Pai Gow во новите онлајн казина
Разбирање на популарноста на Pai Gow во новите онлајн казина

Разбирање на популарноста на Pai Gow во новите онлајн казина

Pai Gow, древна игра што се игра со домино, стана популарна во онлајн казината откако почна да се игра со карти. Прочитајте повеќе за тоа овде.

Разбирање на популарноста на Pai Gow во новите онлајн казина
Историја на Паи Гоу

Историја на Паи Гоу

Оригиналниот Pai Gow (игран со плочки/домино) потекнува од Кина. Се играло во различни региони на земјата уште во 960 г. Се играше на маса на која учествуваа околу седум играчи. Во тоа време се играше само за одмор, а не за коцкање.

И покрај тоа што е толку древен, Паи Гоу во казината не е толку стар. Таа доби модерна важност во 1980-тите кога верзијата со карти на играта беше воведена на масите на казино. Казината во Макао беа првите кои ја прифатија играта пред да се прошири во САД, Канада, Австралија и Нов Зеланд, каде што е многу популарна денес.

Историја на Паи Гоу
Нови игри во Pai Gow

Нови игри во Pai Gow

Врз основа на играта домино, многу нови казина доаѓаат со покер верзија на Pai Gow, која е посоодветна за игри во казино. Програмерите на игри континуирано го подобруваат оригиналниот модел на Pai Gow за да создадат верзии кои се повозбудливи и уште посоодветни за казиното.

Компании како NetEnt и Playtech создаваат софтвер за онлајн покер Pai Gow за онлајн казина. Се покажува како доста популарен. Новите казина сакаат да ја вклучат оваа игра во нивните каталози бидејќи нуди нешто поразлично од она на што играчите се навикнати во постарите казина.

Нови игри во Pai Gow
Новите казина имаат нови селекции на Pai Gow

Новите казина имаат нови селекции на Pai Gow

Можеби нема да го најдете Pai Gow во врвните онлајн казина, но повеќето нови казина сега бараат да им го понудат на играчите. Одговорот од играчите е охрабрувачки, а придобивките што треба да ги искористат се многубројни.

Играњето во ново казино гарантира дека ќе ја играте најновата верзија на Pai Gow што штотуку пристигна од развивачот. Ваквите верзии се подобрувања на постарите, со поправени грешки и подобра графика. Дополнително, има промоции прикачени на овие нови игри за да привлечат повеќе играчи. Искористувањето на понудите како бонуси за пријавување може да биде одлична шанса да освоите бесплатни пари.

Новите казина имаат нови селекции на Pai Gow
Технологија во казина Њу Паи Гоу

Технологија во казина Њу Паи Гоу

Најновите страници се без сомнение најдобри за играње. Тие се развиени со користење на најновиот софтвер за кодирање и ги имаат најновите игри со одлична графика и респонзивност. Дополнително, новата технологија го олесни подобрувањето на безбедноста на клиентите и безбедноста на деталите.

Тековната технологија, исто така, ги прави плаќањата и повлекувањата лесно и брзо, на пр., употребата на криптовалути не бара размена на валута. Способноста на таквите страници да ја користат најновата технологија за грижа за клиентите значи дека повеќето проблеми со услугите на клиентите може да се решат веднаш. Некои имаат интелигентни ботови кои можат да се справат со проблеми дури и кога луѓето не се наоколу, особено во текот на ноќта.

Технологија во казина Њу Паи Гоу
Основни правила на Pai Gow

Основни правила на Pai Gow

Правилата на Pai Gow се исти без разлика дали користите домино или карти. Играта се игра против дилерот (куќата). Целта е да се формираат две раце (предни и бекхенд) кои се подобри од соодветните на дилерот.

Секој играч добива четири плочки/картички. Со нив, од играчот се бара да направи две раце од по две карти. Ако и предната и бекхендот се подобри од истите раце на дилерот, играчот ја добива рундата. Ако едната рака победи, а друга изгуби, играчот го добива својот влог назад. Ако и двајцата изгубат, играчот го губи кругот.

Основна стратегија на Pai Gow

Pai Gow е игра на стратегија бидејќи, како играч, имате контрола врз тоа како ги креирате вашите две раце. Вештината може да се подобри со текот на времето со тактики како читање картички. Сепак, постојат некои тактики кои се основни и можат лесно да се запаметат.

  • Без флеш, пар или стрејт, користете ги највисоките и најниските карти за предната рака, а другите две карти за бекхенд.
  • Со парови, најдобрата стратегија е да се разделите. Откако ќе се подели, вредноста на другите карти ќе определи која ќе стане предна, а која ќе биде бекхенд.
Основни правила на Pai Gow