Услови и правила

Aaron Thompson
PublisherAaron ThompsonPublisher

Кога ја користите веб-страницата CasinoRank, имајте предвид дека се согласувате со нашите услови и треба да се информирате за следново:

Ограничувања

Бидејќи до CasinoRank може да се пристапи преку Интернет од целиот свет, може да дојдеме до нас од земји кои имаат различни правила за онлајн игри од повеќето наши корисници. За нас не е практично да откриеме какви закони се поврзани со вас и дали можете да ја користите нашата страница.

Затоа поставивме ограничувања за играчите од одредени делови на светот. Доколку ви треба дополнително појаснување за нашата работа на ова поле, ве молиме контактирајте не. Користењето на нашата страница е достапно за луѓе на возраст над 18 години или над законската возраст во нивната јурисдикција, кое и да е повисоко.

За да се осигура дека малолетниците не пристапуваат на страницата, CasinoRank го задржува правото да бара доказ за возраста. Секое играње или користење на страницата од страна на малолетници ќе се смета за неважечко што го вклучува и секој победнички приход што едно лице го има добиено. Употребата на страницата не е дозволена кога јурисдикцијата во таа област забранува лице да игра.

Учество

Играчите кои ја користат веб-страницата CasinoRank го прават тоа на сопствен ризик и се единствено одговорни за своите постапки. Играчот кој става облог со вистински пари, го прави тоа додека покажува дека законски им е дозволено да го сторат тоа.

Не можеме да обезбедиме никаква гаранција во однос на правниот статус на кој било играч кој се занимава со активност со вистински пари на која било надворешна веб-страница.

Услови и правила, Општи правила

Овие правила важат за сите од следниве акти:

 • Да се биде гостин на нашата страница
 • Креирање сметка со страницата
 • Користење на вистински или бонус пари на локацијата
 • Земање награда од страницата

Следниве се дел од одредбите и условите на страницата:

 • Доколку сте победник, достапни сте за промотивни активности организирани од страната. Секогаш ќе се трудиме да ја заштитиме вашата приватност во овие времиња.
 • Се согласувате со сите одредби и услови, вклучувајќи ги и сите наведени ревизии.
 • Во случај да не ги разбирате или се согласувате со условите, ќе се отстраните од страницата или нема да се вратите.
 • Вие преземате периодично (препорачано: секој месец) преглед на условите и условите на страницата за да се осигурате дека сте информирани и ажурирани.
 • Одговорноста да се осигурате дека сте подобни за користење на страницата лежи исклучиво кај корисникот. Ова вклучува исполнување на сите возрасни услови за вашата јурисдикција и обезбедување дека нема законски или какви било други ограничувања што ве спречуваат да играте на страницата.
 • Користејќи или пристапувајќи до нашата страница, никој нема да смета дека ниедна од нашите услуги, активности, промотивен материјал или друга содржина е навредлива, непристојна, непристојна или непристојна.
 • Сите посетители и корисници ќе се согласат да не дозволат пристап до нивната сметка на која било трета страна ниту пак ќе користат софтвер за пристап до страницата во нивно име.
 • Корисникот треба да разбере дека не е потребно да се депонира или да се обложува за да добие, а потоа да го користи софтверот.
 • Сите корисници се согласуваат целосно да ги обештетат CasinoRank, нашите вработени, директори, службеници и сите поврзани или поврзани агенти, организации или лица против какви било обврски, трошоци, трошоци или штети што произлегуваат од каква било употреба или трансакција од страна на корисник на нашата страница.

Трансакциите вклучуваат, но не се нужно ограничени на:

 • Добивање пристап до, користење или повторно користење на нашата страница
 • Користење или повторна употреба на материјали обезбедени од нашата страница
 • Добивање пристап до, користење или повторно користење на нашиот сервер
 • Користење на нашата страница
 • Прифаќање на секоја награда од нашата страница

Политики за брендови

Сите корисници целосно ќе ги обештетат CasinoRank, нашите вработени, директори, службеници и сите поврзани или поврзани агенти, организации или лица против какви било обврски, трошоци, трошоци или штети што произлегуваат од било кое дејство, законско или друго, преземено од играч или трета страна која дејствува во име на играч.

Ова се однесува на сите интеракции или ангажмани со CasinoRank, нашите вработени, директори, службеници и сите поврзани или поврзани агенти, организации или лица. Ова вклучува, но не е нужно ограничено на која било акција што доаѓа поради каква било криминализација што се случува во индустријата за онлајн игри за јурисдикција на одреден играч.

Корисниците немаат никакви права на трговското име на CasinoRank, специфични услови (на пример линии за исплата) или какви било материјали, услови или на друг начин вградени во нашата страница, софтвер или комуникации.

Секој играч кој аплицира да отвори сметка за вистински пари кај нас, нè овластува нас, и сите агенти кои работат на наше барање, да го испитаме нивниот кредитен рејтинг и дали се во позиција да бидат кредитоспособни за сметката. Ова се однесува на почетната апликација, како и на сите депозити или депозити што играчот ги прави додека е во казиното.

Сите наши промоции имаат свои специфични услови и услови кои ќе бидат обезбедени преку линкови на соодветните страници на која било промотивна акција. Корисникот ќе го изгуби пристапот до бонусот доколку не се исполнети промотивните специфични О&К. Бонусот ќе биде отстранет од сметката на корисникот во согласност со правилата и условите на поврзаното казино.

About the author
Aaron Thompson
Aaron Thompson
About

Арон „AceRanker“ Томпсон, кој потекнува од студените терени на Канада, ја загрева казино индустријата со своите свежи сознанија. Како капетан кој управува со NewCasinoRank, тој секогаш е во потрага по следната голема работа, осигурувајќи дека читателите се пред кривата.

Send email
More posts by Aaron Thompson