Политика за приватност

Aaron Thompson
PublisherAaron ThompsonPublisher

На CasinoRank ние сме целосно свесни за приватноста на која имате право и треба да ја добивате кога ја прелистувате и користите оваа веб-локација. Ние признаваме дека собирањето информации од нашите корисници е исто толку важно како и заштитата на потребите на корисниците и обезбедувањето дека нивните информации се безбедни, безбедни и правилно користени.

Во оваа Политика за приватност, ги наведуваме методите што CasinoRank ги користи за собирање, одржување и потоа користење на информациите што ги даваат нашите корисници.

Секој што ја користи веб-страницата CasinoRank го прави тоа со прифаќање дека се согласува со условите и условите на нашата политика за приватност и дека имаме можност да ги користиме вашите информации на начин на кој е наведен во оваа политика.

Доколку некој корисник не се согласува со тоа што неговите информации се користат на начин наведен во политиката за приватност, тој мора да престане да ја користи страницата. CasinoRank го задржува правото да ја менува Политиката за приватност во секој момент. По добивањето лично известување за овие промени или откако ќе бидат објавени на страницата, ќе се смета дека корисниците ги прифатиле овие промени доколку продолжат да ја користат веб-страницата.

Употреба на колачиња

Ние користиме колачиња на оваа страница. Колаче е датотека што се поставува на хард дискот на уредот што корисникот го користи за пристап до страницата. Колачињата содржат информации кои корисникот ќе ги користи постојано при посета на оваа веб-локација. Колачињата и нивната употреба за зачувување и складирање на деталите за најавување на веб-локацијата и секое прилагодување што корисникот можеби го ставил на страницата е доста вообичаено. CasinoRank користи колачиња само за оперативни цели на локацијата.

Прочитајте повеќе за нашите политики за колачиња овде.

CasinoRank, исто така, собира IP адреси како дел од своите безбедносни мерки, задачи за решавање проблеми и администрација, како и за статистички цели. Вашата IP адреса може да биде евидентирана од нашите сервери доколку посетите одредена веб-страница. Вашата IP адреса се состои од број кој е единствен за вашиот уред онлајн.

Внимавајте на јавните површини на страницата

Сите корисници треба да бидат свесни дека секоја информација што е дадена во која било јавна област на страницата од некој од нашите корисници на страницата ќе биде категоризирана како јавна информација. Наша препорака е сите корисници да останат дискретни и внимателно да размислат пред да откријат какви било лични информации или детали.

Сите корисници треба да бидат свесни дека секоја информација што е објавена на табла за пораки, форум, објект за разговор или на други јавни области на интернет може да се добијат и користат од трети оператори.

Следствено, може да добивате промотивни информации, реклами или несакани пораки. Не можеме да вршиме никаква контрола врз трети страни, затоа ве молиме имајте предвид дека ако поставите какви било лични информации или детали на јавна област на нашата страница, можеби се изложувате на ризик.

Комуникации

CasinoRank повремено ќе ги користи податоците за контакт дадени за да ве информира за ажурирањата на страницата и услугите до кои претходно сте пристапиле или сте ги користеле. Ако сте дале согласност да ве контактираме, понекогаш може да ве контактираме со пораки за неповрзани услуги.

На корисниците им нудиме можност да се откажат од примање пораки од нас. Кога ќе ги побараме вашите информации, можете да ја искористите оваа можност. Корисниците можат да се отстранат и од списоците со контакти што се користат за да ви обезбедат промотивен материјал. Сепак, сè уште може да добивате важни пораки.

Во овој дел е разјаснето што е дефинирано како важна порака. Информациите за тоа како да се откажете од комуникацијата со CasinoRank ќе бидат обезбедени во сите комуникации што ви ги испраќаме.

За да можете да користите одредени услуги или да пристапите до одредени делови од нашата веб-локација, можеби ќе треба да ги добиеме вашите лични податоци. Можеме да собираме информации во различни точки на ангажирање, на пример, кога се регистрирате, кога доброволно ги нудите, кога откривате информации за јавните области на страницата или во каква било директна комуникација со нас. Вашите лични податоци може да се користат за помош со услугите за наплата, управување со вашата сметка, како и за обезбедување на промотивни материјали.

Трети и надворешни агенти

Ќе ги вкрстиме личните информации што ни ги дадовте со релевантни бази на податоци на трети страни. При прифаќањето на нашите одредби и услови, вие ни давате согласност да ги спроведеме овие валидации. Сите проверки, вклучително и проверката со референтните агенции за кредитирање, се прават за да се потврдат идентитетите и тоа нема да влијае на вашиот кредитен рејтинг. Постапуваме во согласност со законодавството за заштита на податоците.

Во сите случаи кога нашите надворешни партнери или изведувачи имаат пристап до вашите информации, тие мора да се придржуваат до политиките за приватност што ги правиме ние. Нашиот сајт обезбедува линкови до страници на трети страни и ако ги посетувате овие страници, треба да знаете дека нашата политика за приватност не се проширува на овие страници. Проверете дали ви е удобно да ги користите овие страници со проверка на нивните индивидуални политики за приватност.

CasinoRank може да открие лични информации на нашите корисници доколку тоа го бара со закон. Во случај трета страна да тврди дека сте прекршиле некое право на интелектуална сопственост што тие го имаат и може да обезбеди разумен доказ за тоа, ние може да ги објавиме вашите лични податоци.

Ако CasinoRank се продаде, спои или консолидира, можеби вашите лични податоци се префрлени на новата компанија.

Треба да знаете дека секоја информација што ни ја доставувате вие може да биде лоцирана и потоа обработена надвор од ОК. Овие информации може да се обработат на која било локација каде што работи CasinoRank или која било од нашите филијали, подружници или агенти.

Употребата на страницата подразбира ваша согласност да ги пренесеме или обработуваме вашите информации надвор од ОК. За да се осигураме дека вашите информации се добро заштитени, ние секогаш ќе преземаме силни мерки, вклучително и користење на почитувани безбедносни методи и технологии.

Нашата компанија прави се што може за да ги заштити вашите информации, но природата на интернетот не спречува да гарантираме дека преносите се 100% безбедни. Ова значи дека не можеме да прифатиме одговорност или одговорност за какво било откривање на лични информации што се случуваат поради грешки во преносот, неовластен пристап од трети страни или какви било други причини надвор од наша контрола.

И вие имате улога да играте

Имате улога да бидете сигурни дека ќе останете безбедни на интернет и дека вашите информации остануваат безбедни и безбедни. Вие имате одговорност да се погрижите вашата лична карта и лозинките да останат безбедни и треба внимателно да размислите како и каде ги споделувате вашите податоци.

Ние, исто така, ви нудиме опција за корекција, ажурирање или отстранување на одредени делови од вашите информации и можете да го преземете ова дејство доколку имате загриженост за откриените информации или за нивната точност. Го задржуваме нашето право да наметнеме правична такса за обезбедување копии од какви било информации.

Како резултат на бришење информации, одредени услуги или делови од страницата можеби повеќе нема да ви бидат достапни. Во овој случај, нашата политика не е да обезбедиме рефундирање. Сепак, вашите информации сè уште може да се задржат кај нас за да ни овозможи да ги решиме проблемите, да ставиме крај на споровите, да се осигураме дека нашиот кориснички договор останува на место и да се осигураме дека ги почитуваме сите правни, технички и административни барања поврзани со работењето на нашата страница.

Корисниците на newcasinorank.com прифаќаат дека се согласуваат со нашите одредби и услови во врска со нашата политика за приватност и дека можеме да ги користиме информациите на начин наведен во оваа политика.

Доколку некој корисник не се согласува со тоа што неговите информации се користат на начин наведен во политиката за приватност, тој мора да престане да ја користи страницата. newcasinorank.com го задржува правото да ја промени Политиката за приватност во секој момент.

About the author
Aaron Thompson
Aaron Thompson
About

Арон „AceRanker“ Томпсон, кој потекнува од студените терени на Канада, ја загрева казино индустријата со своите свежи сознанија. Како капетан кој управува со NewCasinoRank, тој секогаш е во потрага по следната голема работа, осигурувајќи дека читателите се пред кривата.

Send email
More posts by Aaron Thompson