Одрекување

Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
WriterАна Стојановска (Ana Stojanovska)Writer

CasinoRank е трета страна, поврзана веб-страница; не е во сопственост или управувана од ниту една компанија за коцкање CasinoRank и не обезбедува никакви услуги за коцкање. Она што го обезбедува CasinoRank се корисни информации, вклучувајќи прегледи и препораки за онлајн-локации за коцкање, материјали за стратешка игра и други форми на совети за посетителите.

Како партнерска веб-страница, промовираме и прикажуваме реклами и врски за услуги за коцкање и други веб-страници на трети страни. CasinoRank не е поврзан со ниту една од надворешните веб-локации поврзани од неговите страници. Ние не сме обврзани, ниту ќе бидеме одговорни за трета страна поврзана од нашата веб-страница. Нашата припадност ни дава право на генерирани провизии од упатувања на пребарувачите и каква било квалификативна активност од нашите посетители.

Иако правиме максимални напори да им обезбедиме на нашите корисници точни, ажурирани информации, не можеме да ја гарантираме валидноста на сите детали дадени на CasinoRank. Во моментот на објавување, информациите што ги даваме се точни според нашето знаење, но не даваме гаранции или застапувања. Понатаму, ние не може да бидеме одговорни или законски одговорни за каква било содржина или однесување со кое ќе се сретнат нашите посетители со користење на која било од надворешните врски на нашата веб-страница.

Нашите корисници мора да разберат дека коцкањето преку Интернет за вистински пари носи ризик. Губењето пари е секогаш шанса. Нашата улога како портал за коцкање од трета страна е да предложиме она што ние веруваме дека се исправени локации за игри.

Искористувањето на која било страница за коцкање промовирана на нашата веб-локација, без разлика дали е член со бесплатна игра или со вистински пари, зависи од дискреционото право на корисникот. Корисниците се согласуваат да не сметаат дека newcasinorank.com или некој од неговите сопственици или вработени е одговорен за изгубените пари на коцкање преку Интернет.

Ве молиме погледнете го нашиот Политика за приватност за повеќе информации во врска со заштитата на податоците на личните информации на нашите посетители.

Ажурирања на овие Услови

Доколку, во секое време, сметаме дека е неопходно да направиме измени во условите за користење, ќе го дадеме датумот на неговата ревизија подолу. Ве молиме проверувајте често за да се уверите дека сте запознаени со најновата верзија.

About the author
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
За

Ана Стојановска е динамична личност во светот на онлајн играње во Северна Македонија. Со страст кон технологијата и локалните нијанси, таа се специјализира за локализација на содржината на онлајн казина за да резонира со македонските ентузијасти.

Send email
More posts by Ана Стојановска (Ana Stojanovska)