Топ 6 основни чекори за коцкари кои играат глупости

Крепс

2021-04-11

Eddy Cheung

Крајната цел на секој коцкар е да оствари максимален профит кога игра казино игри онлајн. И за да се постигне ова, играчите мора да бидат способни да размислуваат во други насоки кон играта. Сепак, денешниот онлајн казина ќе им помогне на коцкарите да ги научат основните правила за глупости.

Топ 6 основни чекори за коцкари кои играат глупости

За да донесете профитабилни одлуки за обложување, првиот чекор е да разберете како функционираат коцките. Незнаењето на можните исходи значи дополнително растојание од победата. За среќа, овој водич за глупости учи сеопфатни детали за виталните облози и како функционираат фрлањата на коцки.

1. Разбирање како функционираат ролните со коцки

Има низа прашања кои бараат одредени одговори додека играте за пари. Какви шанси ќе добијат гејмерите кога ќе истуркаат шестка? Исто така, какви се шансите да се тркалаат змиски очи?

Можно е да играте глупости со вистински пари без да имате одговори на горенаведените прашања. Тоа е знак дека играчот не игра со вистинските информации. Користењето на едноставни техники може да даде одговори на овие прашања, а исто така да го нахрани играчот со детални информации за фрлањето коцки.

Во играта има две коцки со можен исход од 12 при фрлање. Секоја коцка има 6 како максимален исход, а кога двете коцки се фрлаат, тие создаваат потенцијални збирови. Лицето кое ги фрлило коцките се нарекува стрелец.

2. Излез-аут Ролни

Опциите за облози на ролки за излегување се две; обложување на „поминете линија“ или „не поминувајте линија“. Обложувањето на додавање значи дека стрелецот ќе победи (подава) кога ќе се исфрли природно или пред седум аут. Напротив, обложувањето на не додавај значи дека стрелецот ќе загуби. Излезните тркала се случуваат кога играчот не може повторно да се тркала пред да се појави 7 или да пука за да добие 2 или 3.

3. Други зарове облози

Играњето глупости со други облози нема ништо добро да понуди освен само два облози. Првиот е „излезните ролни“ што беше објаснет претходно, а следниот е „облогот со шанси“, што ќе биде објаснето во следниот дел. Ако коцкарите играат со овие два исклучоци, тие можат да добијат максимален процент на враќање. Сепак, обложувањето на облогот на други глупости резултира со губење многу пари.

4. Детерминантата е коефициентот

Облогот со коефициент е вториот исклучок од облогот потребен за да се максимизира победата. Тоа е единствениот облог покрај „не поминува“ што е суштински важен за да се добие најдоброто враќање од играњето глупости. Иако облогот со шанси може да биде збунувачки ако играчот сè уште не е запознаен со него, важно е да се разбере дека има 100 проценти поврат на долг рок.

5. Системи за игра на зарове за играчи

Во надеж дека ќе ја победат играта со игра на зарове, коцкарите користеа неколку системи за коцкање. Секој глупост систем ги тера играчите да губат многу пари на долг рок. Сепак, коцкарите можат да заработат многу пари кога користат „не положувај“ и „облог со шанси“ за време на игра со глупости.

6. Размислување за контролирано пукање

Овој дел не е систем, туку верување на група коцкари кои мислеа дека „контролираното пукање“ може да им помогне да добијат глупости. Сепак, контролираното пукање е стратегија за промена на исходот од фрлањето на коцки, што ги прави да не се случајни.

Заклучок

Подгответе се да ги постигнете најдобрите облози со проучување на тоа како функционираат фрлањата на коцките и резултатите, како и обложувањата со коефициенти, во достапните онлајн казина.

Најнови вести

Wazdan воведува есен со нова промоција на Mystery Fall Network
2023-09-15

Wazdan воведува есен со нова промоција на Mystery Fall Network

Вести