Пет главни бонуси понудени од онлајн казина

Бонуси

2021-07-26

Eddy Cheung

Меѓу врвни карактеристики на онлајн казината се бонуси. Речиси сите реномирани онлајн казина се стремат да им понудат најпрофитабилни бонуси на своите клиенти. Овие стимулации обично имаат за цел да привлечат нови играчи и да ги задржат постојните. Постојат бројни видови на бонуси кои ги нудат различни казина. Пет од главните се нагласени подолу. Имајте на ум дека некои бонуси на онлајн казино може да имаат други имиња во зависност од претпријатието.

Пет главни бонуси понудени од онлајн казина

Бонус за добредојде

Бонусот за добредојде, познат и како бонус за регистрација, е веројатно најпопуларниот меѓу играчите на онлајн казино. Обично им се нуди на сите играчи по успешно пријавување или депозит. Бонусот обично се нуди како процент од првиот депозит што го прави играчот. Поврзувањето на бонусот со првиот депозит помага да се осигурате дека играчите нема да го искористат тоа со играње користејќи го бонусот и преминување на следната локација по губењето. Вообичаено, бонусот за добредојде се нуди како купон или бонус код.

Бонус без депозит

Бонусите без депозит обично им се нудат на играчите, без разлика дали депонираат пари на нивните сметки за обложување. Тоа значи дека играчите можат да ги искористат предностите на бонусите без да преземат никаков ризик. Повеќето казина обично нудат ваков тип на бонус секогаш кога лансираат нови игри или функции. Така, играчите можат да ги испробаат без да ги ризикуваат своите пари. Сепак, бонусите без депозит се предмет на бројни ограничувања и барања за обложување во споредба со другите видови бонуси. На пример, тие може да бидат ограничени на одредени игри и да имаат високи барања за обложување.

Повторно вчитај бонусите

Познати и како бонуси за лојалност или депозит, бонусите за повторно вчитување се оние што играчот ги добива откако ќе направи последователни депозити. Поттиците за играње се поврзани со износот што играчот ја надополнува својата сметка за играње. Тие обично се нудат да ги поттикнат играчите да додадат повеќе средства и да го продолжат престојот во лобито на казиното. Во повеќето случаи, активностите на играчот во врска со претходниот депозит обично се земаат предвид за да се одреди квалификацијата на бонусот. За разлика од другите бонуси, бонусите за повторно вчитување генерално не се исклучително високи. Но, исто така, имаат релативно ниски барања.

Бонуси за бесплатни вртења

Бесплатните вртења се уште еден популарен тип на бонус, обично се нудат од казина кои нудат игри како што се слотови и лотарии. Бесплатните вртења обично се нудат во различни ситуации, вклучително и кога започнувате нова игра со слотови, кога играчот се пријавува и за време на промотивни кампањи. Играчот може да ги повлече добивките што произлегуваат од бесплатните вртења се додека се исполнети сите услови и барања. Некои казина имаат и максимален износ на готовина за бесплатните вртења.

Бонусите за враќање на готовина

Бонусите за враќање на готовина работат малку поинаку во споредба со другите видови бонуси. Играчот треба да депонира пари, да игра и да изгуби за да го добие депозитот за враќање на готовина. Депозитот обично е процент од изгубените пари. Сепак, исто како и другите бонуси, бонусите за враќање на готовина исто така имаат барања за обложување. Во повеќето онлајн казина кои нудат бонус, обично се поставува максималниот износ што играчот може да го добие како бонус за враќање на готовина. Бонусот, исто така, обично е ограничен на одредени игри.

Најнови вести

Wazdan воведува есен со нова промоција на Mystery Fall Network
2023-09-15

Wazdan воведува есен со нова промоција на Mystery Fall Network

Вести