Список на 10 безбедни нови Q Card онлајн казина

Q Card е сигурна опција за плаќање која на сопствениците на Q кредитна картичка им овозможува во просек три месеци да вршат трансакции со картичката без да вршат плаќања или да добијат камата. Со растечката онлајн мрежа за коцкање, Q Card им овозможува на играчите одлично искуство со трансакциите.

Играчите се обврзани да плаќаат само 50 долари годишно, што акумулира каматна стапка од околу 26% годишно за сите неподмирени салда по 12 месеци. Сопствениците на Q картички можат да уживаат во бројни ексклузивни зделки, промоции и попусти од неколку онлајн казина. Надоместоците, условите, критериумите и условите за заеми важат за сите трансакции преку овој сигурен метод на депозит. Пронајдете ја листата на најдобрите нови казина на Q Card подолу!

Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
WriterАна Стојановска (Ana Stojanovska)Writer
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

За Q картичката

Fisher & Paykel Finance Limited беше претходниот сопственик на Q Card. Сепак, една компанија во Австралија, FlexiGroup, го купи бизнисот во 2015 година. Во моментов, многу Новозеланѓани уживаат во супериорните услуги на Q Card, помагајќи им во правењето важни онлајн трансакции.

FlexiGroup ја создаде Q MasterCard во 2016 година, која имаше дополнителни придобивки како што е глобалното прифаќање во повеќето онлајн коцкање сајтови. Q Master Card обезбедува одлични зделки и стандардни понуди за коцкарите кои вршат трансакции со неа, бидејќи немаат право на никакви каматни стапки се додека целосно ги плаќаат своите салда.

Q картичка обезбедува пет различни алтернативи за плаќање. Покрај Q Card MasterCard, тие нудат и директно задолжување. Q Card е примач на плаќање во Банката на Нов Зеланд и обезбедува непречено онлајн банкарство. Телефонското банкарство е третата опција и секоја финансиска институција може да постави Q Card како странка за плаќање.

Четвртата опција е автоматско плаќање, што овозможува фиксни трансакции месечно, двонеделно или неделно од банкарската сметка на корисниците. Чекот е последната опција за плаќање. Сепак, познато е дека проверките го одложуваат расчистувањето на средствата до пет работни дена, принудувајќи ги корисниците да плаќаат камата на настанатото салдо.

Како да депонирате со Q картичка во нови онлајн казина?

Q Card ги задоволува потребите на коцкарите бидејќи им овозможува да вршат флексибилни плаќања. Сè додека играчите ја покриваат својата минимална отплата секој месец, тие можат да ги зголемуваат депозитите на Q Card толку често колку што сакаат. Потребите за минимална исплата ќе се потпираат на планот на кој се приклучиле и износот што го должи.

Играчите можат да направат депозит на Q Card преку директно задолжување. Лесно е да се креираат директно задолжување и да се олеснат трансакциите. Обезбедува дека трансакциите се навремени. Коцкарите можат да го изберат овој начин на депозит за да избегнат значителни каматни такси.

Коцкарите исто така можат да користат онлајн банкарство за да додаваат средства и да закажуваат автоматски плаќања на нивната сметка на Q Card. Кога ќе изберат Q Card како примач, ќе мора да ги внесат своите референци и детали за да ги обработат трансакциите. Деталите за играчите ги вклучуваат нивните имиња и адреси. Референците го вклучуваат идентификацискиот број на играчот, кој се наоѓа на задниот дел од картичката или на изводот на сметката.

За да се спречат непотребните одложувања на трансакциите, играчите можат да изберат Q Card како примач на нивната сметка и правилно да ја пополнат референтната област. Играчите, исто така, се повикани да ја користат листата на приматели на сметки, снимена во нивната банка.

Како да направите повлекување со Q картичка во нови казина?

Коцкарите не треба да ја помешаат Q картичката за кредитна картичка или EFTPOS. Играчите можат да го проверат своето салдо само преку Интернет или да се јават во банката. Затоа, играчите не можат да ги подигнат своите готовина на Q картичката. Сепак, Q MasterCard е многу ефикасна и играчите можат да се повлечат од земјите што ја прифаќаат. Коцкарите можат повлечете средства со нивната MasterCard од банка или банкомат.

Повлекувањата се ограничени во Нов Зеланд и во странските земји кои се вклучени во ознаката за прифаќање на Q MasterCard. Наплаќа мала провизија за сите повлекувања. На играчите ќе им се наплаќа 3 долари за повлекување преку банкомат. За повлекување преку меѓународни шалтери ќе им се наплати 6,50 долари. Финансиските институции ќе наплаќаат и такса за пристап во зависност од тоа каде се вршат повлекувањата.

About the author
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
About

Ана Стојановска е динамична личност во светот на онлајн играње во Северна Македонија. Со страст кон технологијата и локалните нијанси, таа се специјализира за локализација на содржината на онлајн казина за да резонира со македонските ентузијасти.

Send email
More posts by Ана Стојановска (Ana Stojanovska)