Прагматичната игра претставува нов слот за градина за зајаци

Вести

2023-03-22

Benard Maumo

Прагматична игра, врвен снабдувач на онлајн слотови, го објави автоматот Rabbit Garden за да го одбележи почетокот на пролетта. Тоа е возбудлив слот со моркови, монети и кластери низ сите макари. 

Прагматичната игра претставува нов слот за градина за зајаци

Rabbit Garden е мрежна игра 7×7 со шармантно илустрирани симболи на зајаци, лисици и колички. Играта е визуелно привлечна, со прекрасно анимирана градина за заднина за да ја истакне пролетната атмосфера. 

Функцијата за преклопување се активира кога најмалку пет симболи се групираат на екранот. За возврат, ова им дава победа на играчите и ги брише симболите од играта. Потоа, се пополнува лавина од нови симболи, кои потенцијално произведуваат дополнителни победи. 

Зајакот, исто така, може да скока десно од решетката за да добие морков, предизвикувајќи случајно да се појават до 12 множителски монети. Ако победата е поврзана со монетите, тие ќе наградат до 1.000 пати по монета!

Уште подобро, играчите кои слетуваат четири или повеќе скетери ја активираат играта со бесплатни вртења, почнувајќи со пет вртења. За време на бонусните кругови, победничките симболи и монети додаваат поени на метар; еден за симбол и три за паричка. Кога играчите ќе соберат 30 поени, играта се рестартира со множител 2x. Има пет нивоа низ кои играчите можат да напредуваат, а последното ниво нуди множител од 10x.

Покрај тоа, многу саканиот кластер механичар се врати во најновата понуда на Pragmatic Play, Rabbit Garden, придружувајќи се на редот на други успешни титули како Mochimon и повеќенаградуваниот Sugar Rush.

Ирина Корнидес, главен оперативен директор на Pragmatic Play, изјави дека Rabbit Garden е еден од слотови со потпис на добавувачот, вклучувајќи кластер механичар со големи мултипликатори. Таа додаде дека живописните визуелни и пролетниот мотив ја прават Rabbit Garden одличен додаток на кластер колекцијата на Pragmatic Play. Корнидес рече дека Прагматичната игра е сигурна дека играчите на најдобрите онлајн казина ќе уживате во брзата механика на играта и бесплатните вртења на повеќе нивоа.

Најнови вести

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови
2023-09-28

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови

Вести