Одете на меѓугалактичко патување во Giganimals GigaBlox од Yggdrasil

Вести

2023-04-18

Benard Maumo

Yggdrasil го најави дебито на Giganimals GigaBlox со вселенска тематика. Оваа возбудлива игра се игра на 6 ролни со 40 линии за обложување, каде што извонредната функција на развивачот GigaBlox Game Engagement Mechanic (GEM) може да ги зголеми симболите до импресивна големина 6×6.

Одете на меѓугалактичко патување во Giganimals GigaBlox од Yggdrasil

Интересно, овој сосема нов автомат од Игри на среќа Yggdrasil има два режими за бесплатно центрифугирање и Wild Surge, кој може да се појави на секое вртење. Функцијата Wild Surge може да трансформира еден од четирите симболи со ниска плата во диви вести за огромни победи.

За време на основната игра, симболите со ниска плата може да ги наградуваат победничките комбинации додека постепено ги пополнуваат мерачите за собирање на вселенскиот брод. Собирањето доволно симболи на мерачот им овозможува на играчите да иницираат a Режим на бесплатни вртења

Забележете дека секое од четирите животни има свој метар кој започнува на различни нивоа, при што генерираната количина зависи од бројот на симболи во добитната комбинација. Откако ќе се пополни мерачот на вселенски брод, ќе започне режимот „Колекција на бесплатни вртења“, при што симболот за активирање ќе дејствува како „Диви“ во текот на бонусот.

Покрај тоа, играчите на најдобрите нови онлајн казина може да продолжи да ги пополнува броилата за време на функцијата Бесплатни вртења. Ова им овозможува да трансформираат повеќе нископлатени икони во дивини. Giganimals Играчите на GigaBlox исто така можат да го вртат тркалото за коцкање за да добијат повеќе бонус вртења кога собираат скатери, зголемувајќи го ангажманот на играта. Крајната цел е да се достигне главната награда од 5.120 пати. 

Како што се очекуваше, играта има и функција Купи во одредени правни јурисдикции. Оваа функција им овозможува на коцкарите да купат пристап до режимот Бесплатни вртења. 

Стјуарт Мекарти, шеф на производи и програми на Yggdrasil, изјави: 

„Giganimals GigaBlox нè гледа како земаме еден од нашите најпопуларни GEM и му даваме преуредување надвор од овој свет. Со два режими на бесплатни вртења, вклучувајќи го и режимот за мерење на колекциите што го зголемува ангажманот, уверени сме дека ќе биде уште еден спектакуларен додаток на нашето портфолио“.

Најнови вести

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови
2023-09-28

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови

Вести