Гринтуб ја продолжува франшизата за дијамантски приказни со Малата сирена

Вести

2023-03-24

Benard Maumo

Гринтуб, подружница на Новоматик, објави уште еден дел од серијата слотови со дијамантски приказни со најголема заработка со Малата сирена. Играта ги носи играчите под сините води каде убавата сирена може убаво да ги награди. Овој автомат е резултат на соработка помеѓу Greentube и RoyalCasino Denmark, сопственик на интелектуална сопственост. 

Гринтуб ја продолжува франшизата за дијамантски приказни со Малата сирена

Diamond Tales: The Little Mermaid има 5 ролни и 40 линии за плаќање. Играчите на најдобрите нови онлајн казина имаат потенцијал да освојат максимална исплата од 50.000x со искористување на бонус елементи, како што се Snap Drop и Diamond Tales.

За да напредуваат низ карактеристиките на приказната и бонусите, гејмерите мора да ги соберат симболите на бисерното срце на одредена ролна. Кога симболот Snap Drop ќе се спушти на петтата ролна, гејмерите добиваат повторно вртење каде што може да се појават множители на Pearl Heart. Овие множители се собираат и се додаваат на облогот, зголемувајќи го потенцијалот за победа на играчот. 

Во меѓувреме, функцијата Diamond Takes е ѕвезда на шоуто. Се активира секогаш кога симболот за бонус за книга се појавува на првата, третата и петтата ролна. Ако тоа се случи, играчите добиваат три повторно вртења обновени со секој нов симбол на бисер или златно срце. Ако се појави симбол на златно дијамантско срце, неговата вредност се зголемува за сите наредни бисерни срца. 

И на крај, играчите можат да ја активираат функцијата Ocean откако ќе стигнат до последното поглавје од играта, овозможувајќи им да стекнат пет златни дијамантски срца.

Коментирајќи го новото издание, Мајкл Бауер, CFO/CGO на Greentube, рече: „Со вториот додаток во семејството на игри по Грдото пајче, франшизата Diamond Tales продолжува да оди од сила на сила и ние сме убедени дека играчите ќе уживаат во она што имаме да им го понудиме со Diamond Tales: The Little Mermaid. Овој воден наслов може да се пофали со вистинско чувство за прогресија додека работите низ поглавјата за да го достигнете последниот бонус“

Најнови вести

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови
2023-09-28

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови

Вести