Playtech

March 26, 2021

Buzz Bingo и Playtech носат слот турнири

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Баз Бинго, Британецот онлајн казино веб-страница и Playtech, на познат развивач на софтвер, ги здружуваат напорите да им донесат слот турнири на клиентите ширум светот. Играчите треба само да го проверат табот „Турнири“ на страницата Buzz Bingo и да ги проверат турнирите во живо што се во тек.

Buzz Bingo и Playtech носат слот турнири

Секоја победа ќе заработи поени за играчите учесници. Тие ќе можат да проверат како се справуваат со нивните конкуренти во општата табела. Како што секогаш се случува во автоматите за игри на среќа, клучните ќе бидат постојаните парчиња среќа. Сепак, голема победа во вистинско време може да ги промени табелите, правејќи ги турнирите непредвидливи и забавни!

Сооднос победа на влог

Турнирот ќе вклучува сооднос победа спрема влоговите. Соодносот значи дека победите на секој играч ќе се земат предвид не според неговата апсолутна сума, туку во однос на нивниот влог по спин. Играчот не треба да обложува поголеми влогови за да може да стигне до врвот.

Соодносот победа спрема влогот е „демократска“ мерка, со која се изедначуваат шансите на секој учесник, без оглед на влогот со кој игра. Ниту еден играч не треба да троши повеќе по спин за да добие повеќе шанси да биде на првото место во секоја рунда. Секое вртење ќе му овозможи на играчот да постигне добри поени.

Максимален износ на облог

Турнирите ќе вклучуваат и максимален износ на облог. Џејмс Френдо, од Playtech, вели дека целта е да се додаде „дополнително ниво на уживање за играчите“ и од нив не се очекува да трошат повеќе отколку што обично би правеле. Максималниот износ на облогот е исто така јасна безбедносна мерка во однос на турнирот.

Вообичаено е да се најдат турнири врз основа на нови слотови и со цел да се извлече максимумот од ентузијазмот на играчот за нешто ново. Но, овие иницијативи обично им се допаѓаат на високи ролери и играчи со големи буџети. Тоа не е случај овде, бидејќи границата на облогот се комбинира со соодносот на победа и влог за да се обезбеди еднаквост.

Домаќините

Playtech е водечки развивач на софтвер за игри. Основана во 1999 година, таа прикажува огромно портфолио на слот машини и други казино игри. Одвреме-навреме, доаѓа со нов слот за казино за да забавува милиони клиенти низ целиот свет. Добро познат е по големите победнички награди.

Веб-страницата за бинго зуи е неодамнешна иницијатива од добро познат бренд на бинго клубови. Не запирајќи на бинго, веб-локацијата вклучува и големо портфолио на автомати, па дури и игри на маса и карти типични за овие платформи, како рулет и блек џек, со различни верзии на секоја игра.

Најнови вести

Wizard Games објави нов плашлив наслов Treasures of the Count
2023-10-26

Wizard Games објави нов плашлив наслов Treasures of the Count

Вести