Ethan Tremblay

Водич за француски рулет во нови казина
2023-02-14

Водич за француски рулет во нови казина

Рулетот е една од најстарите казино игри, како што е тука од 1600-тите. Франција е родното место на модерниот рулет, а во 1800-тите Блез Паскал, француски математичар и научник, направи револуција во играта додавајќи 0 на тркалото. Со оглед на историјата на рулетот во Франција, францускиот рулет се смета за најстарата верзија на трите значајни варијации.

4 нови возбудливи отворање на казино во 2023 година
2022-12-27

4 нови возбудливи отворање на казино во 2023 година

Вљубениците во казината планираат да патуваат низ светот за да посетат асортиман на нови казина и луксузни одморалишта кои се планирани да се отворат во 2023 година. Титаните на индустријата градат експанзивни забавни комплекси вредни повеќе милијарди долари, кои им се спротивставуваат на сегашните копнени казино одморалишта на пазарот. Нудејќи широки луксузни сместувања, забава, кулинарски задоволства и игри, очекуваните одморалишта се очекува да привлечат глобтротери од целиот свет.

Водич за почетници за избор на ново казино
2022-12-13

Водич за почетници за избор на ново казино

Онлајн игрите беа разговор на деценијата и ќе останат исти уште долго време. Во меѓувреме, технологијата исто така напредува. Сега играчите можат да ги играат своите омилени казино игри онлајн. Повеќето луѓе се чувствуваат удобно со оваа функција бидејќи претпочитаат удобност над било што. Кој може да ги обвини за изборот на онлајн игри од нивната комфорна зона?

Како да избегнете измама во ново онлајн казино
2022-12-06

Како да избегнете измама во ново онлајн казино

Се повеќе и повеќе луѓе се префрлаат кон онлајн казина поради удобноста што ги нуди. Затоа, ново онлајн казино се појавува на интернет речиси секој втор ден. Овие казина нудат некои од најпримамливите и најпривлечните награди за новите корисници кои им се придружуваат.

Казино слот RTP: Што да се има на ум
2022-04-02

Казино слот RTP: Што да се има на ум

Враќањето на играчот е суштински аспект на секоја казино игра на која играчите честопати гледаат. Враќање во играч, обично означено со процент, се однесува на просечната сума на пари што ќе му биде вратена на играчот по бројни вртења или вртења.

Лекции научени од победниците на прогресивен џекпот слотови
2022-03-13

Лекции научени од победниците на прогресивен џекпот слотови

Играчите на слотови сонуваат да постигнат голема победа барем еднаш во својот живот. Постојат многу начини да се направи за ова: играње високо испарливи титули на слотови и прогресивни џекпот на слотови.

Шест трендови кои ќе ги обликуваат игрите на онлајн казино во 2022 година
2022-02-25

Шест трендови кои ќе ги обликуваат игрите на онлајн казино во 2022 година

Коцкањето е несомнено една од најстарите и најпопуларните форми на забава. Таа постои со векови и ќе продолжи да расте во популарност.

Коцкање и психолошка благосостојба
2022-02-09

Коцкање и психолошка благосостојба

Коцкањето и психологијата, од памтивек, имале противнички однос. Повеќето студии направени во областа на психологијата во врска со коцкањето се фокусирани на негативните влијанија на коцкањето на индивидуално и општествено ниво.