Benard Maumo

Зошто финските играчи се собираат во нови онлајн казина?
2022-01-20

Зошто финските играчи се собираат во нови онлајн казина?

Еден од најзабележителните трендови во финската индустрија за коцкање е ненадејната промена на коцкарите од казина од тули и малтер во онлајн казина. И не завршува тука; Се чини дека играчите имаат посебно место во нивните срца за новите онлајн казина, лансирани неодамна. Значи, што точно гледаат играчите во овие нови казина?

7 совети за коцкање за паметни коцкари
2022-01-06

7 совети за коцкање за паметни коцкари

Коцкањето веќе некое време се смета за активност заснована на среќа. Новите играчи мислат дека се работи за обложување наоѓање на најдоброто ново онлајн казино, ставајќи облог и надевајќи се на најдоброто.

Еве брз и валкан водич за бакара за некоцкари
2021-12-25

Еве брз и валкан водич за бакара за некоцкари

Baccarat е брилијантна игра. Совршена игра е онаа која има ниска раб, лесна за играње и едноставна стратегија.

3 Стратегии за брзо учење на коцкање
2021-12-21

3 Стратегии за брзо учење на коцкање

Еве неколку брзи за учење и неверојатни стратегии за подобрување на вашето коцкање.

Карактеристики на професионален коцкар
2021-12-01

Карактеристики на професионален коцкар

Конечно и повторно, повторувајќи еден непобитен факт. Професионалните коцкари работат на најоптимизирано во една онлајн казино.