Play'n GO ја издава Пандорината кутија на злото со 6000x награда

Новости

2023-03-10

Benard Maumo

Легендарната приказна за Пандора постои многу долго време. Зевс ѝ ја дал на Пандора мистериозната кутија, предупредувајќи ја да не ја отвора. Но, она што Зевс не и кажа на Пандора е дека кутијата ги содржи најлошите ужаси на светот и тие ќе бидат пуштени во светот доколку таа ја отвори. За жал, нејзината ненаситна љубопитност го извлече најдоброто од неа. 

Play'n GO ја издава Пандорината кутија на злото со 6000x награда

На 2 март 2023 г Play'n GO го објави слотот Pandora's Box of Evil, совршено доловувајќи ја оваа митска приказна. Играта ги поврзува надежта, магијата и чудовиштата на стандардна табла за игри 5x3 со до 20 линии за обложување. 

Како што се очекуваше, отворањето на Пандорината кутија за да се открие што има внатре е главната цел во овој слот. Кутијата може по случаен избор да слета на макари за да го открие неостварливиот Дух на надежта, расејувањето или мистериозниот симбол. 

Зевс, исто така, се појавува грандиозно. Кога ќе се појави старогрчкиот бог, тој може да го претвори секој откриен Таен симбол во мистериозна дивина со тоа што ќе го удри со гром. Секогаш кога ќе се појави знакот Дух на надежта, специјалните симболи од претходното вртење стануваат лепливи со заклучување на своето место. Ова го зголемува победничкиот потенцијал на играчот и уште повеќе ја затегнува темата.

Генерално, Play'n GO креативно ги поврзува карактеристиките со темата и приказната на играта за да ја демонстрира нивната посветеност на забавата во најдобрите онлајн казина. Ова ново издание ги следи добро познатите слотови како Rise of Olympus, Gates of Troy и Athena Ascending. Дефинитивно нема да ги разочара љубителите на трајните слотови за грчка митологија на Play'n GO.

Џорџ Олекси, раководител на одделот за задржување игри на Play'n GO, рече дека играњето на забавниот слот за грчка митологија, Pandora's Box of Evil, ќе биде возбудливо за гејмерите кои ги избираат своите игри врз основа на темата или комплетот на функции. Службеникот истакна дека слетувањето на Пандорината кутија на макари ја отклучува главната карактеристика на оваа игра и започнува каскада од мистериозни симболи кои значително ја зголемуваат забавата.

Најнови вести

Betfred во иднина ќе лансира IGT Play Sports-Powered Sportsbook
2023-03-21

Betfred во иднина ќе лансира IGT Play Sports-Powered Sportsbook

Новости