Играњето Red Rake се враќа во Античка Грција со ерата на Олимп Аполон

Новости

2023-03-08

Benard Maumo

Red Rake Gaming неодамна го објави лансирањето на нова игра, Age of Olympus: Apollo. Во оваа игра, играчите патуваат назад во времето на Античка Грција на ролна 5x3 со различни карактеристики, вклучително и наградување на златните стрели на Аполо. Играта има и бонус круг со бесплатни вртења и мини-игри за играчите да уживаат.

Играњето Red Rake се враќа во Античка Грција со ерата на Олимп Аполон

Red Rake Gaming вели дека ќе се појави голема глетка кога ќе пристигне настанот Sun Boost, носејќи случајни БОНУС симболи со себе. Овие симболи можат да го исполнат екранот со блескаво сонце, зголемувајќи ја веројатноста за активирање на бонус функцијата.

За време на настанот Apollo Expanding Wilds, појавуваните симболи WILD ќе се прошират, покривајќи ја целата област за игри додека го откриваат моќниот Аполо.

Друг настан што треба да се очекува е настанот Arrow Wilds, кој носи нов излив на возбуда. Овде, златните стрели на Аполо можат да ги погодат ролните 2, 3 и 4, трансформирајќи некои симболи во Wilds.

Кога го играте овој слот на најдобрите онлајн казина, фокусирајте се на скаменетите симболи, кои ги заклучуваат симболите од ист тип што се појавуваат за време на центрифугата пред да започне пресин. Повеќе слични симболи може да продолжат да се појавуваат.

Во меѓувреме, настанот Cascading Symbols може да се активира за време на играта, каде што стрелите на Аполо се чини дека предизвикуваат уништување и замена на симболите. Ова обезбедува повеќе можности за победа се додека постои добитна комбинација.

Како и другите модерни онлајн слотови, слетувањето на најмалку три симболи за бонуси на оваа машина ја активира функцијата за бонус за бесплатни вртења и мини-игри кои нудат повеќе шанси за триумф. За време на оваа функција ќе се појават пет банери, секој со своја уникатна карактеристика. Играта ќе избере еден од нив по случаен избор за играње. Тоа е искуство со гризење нокти бидејќи играчите не го знаат конечниот исход.

Очигледно е дека Age of Olympus: Apollo е видео слот со многу различни карактеристики. Онлајн казина Red Rake Gaming го објави новиот видео слот на 23-ти февруари, а може да биде достапен и на популарната алатка за турнири на компанијата.

Најнови вести

Betfred во иднина ќе лансира IGT Play Sports-Powered Sportsbook
2023-03-21

Betfred во иднина ќе лансира IGT Play Sports-Powered Sportsbook

Новости