Ова се 4 совети и хакови за управување со виртуелно обложување

Нови сајтови за обложување

2021-12-13

Benard Maumo

Виртуелен обложувањето стана неизмерно популарно коцкање пат уште од дигитализираната револуција на онлајн игри.

Ова се 4 совети и хакови за управување со виртуелно обложување

Следните четири хакови даваат совети за тоа како да бидете поуспешни со виртуелното обложување. Можете да ги користите овие совети за да ги зголемите вашите добивки или во најмала рака да избегнете да изгубите премногу. Малку асиметричен облог.

Монте Карло… Генератор на случаен број

Редовните спортови вклучуваат вистински тимови и спортисти кои се натпреваруваат едни против други. Едната страна обично е фаворизирана пред другата, што секогаш се покажува во шансите.

Виртуелното спортско обложување ја имитира оваа случајност преку генератор на случаен број. Традиционалните метрики на конкуренцијата не се во игра овде.

Се разбира, овие случајни резултати вообичаено му даваат победа на фаворизираниот тим/спортист. Но, исто како и со вистински спортови, аутсајдерот може да победи.

Разликата овде, сепак, е во тоа што вистинските играчи не одредуваат дали фаворитот или аутсајдерот ќе победи. Компјутерски алгоритам ги извршува овие должности.

Постојат шаблони што треба да се најдат во виртуелното обложување

Линиите помеѓу случајноста и шаблоните се матни.

Харалабос Вулгарис сфатил како да ги победи вкупните полувреме во НБА во раните 2000-ти. Вулгарис забележа дека спортските книги ги поставуваат вкупните збирови приближно еднакви и за првото и за второто полувреме.

Истите модели обично не се можни со виртуелно спортско обложување. На крајот на краиштата, провајдерите на софтвер ги поставуваат своите шанси и RNG за да произведуваат случајни резултати.

Можеби некој развивач на софтвер би можел да го расипе нивното програмирање, а со тоа да доведе до предвидливи шеми. Сепак, ваквото сценарио е малку веројатно, имајќи предвид дека производите на овие програмери минуваат низ строго тестирање од трета страна.

Емоционалната варијабилност не е применлива за виртуелни игри

Алгоритмите не чувствуваат емоции.

Дигиталните играчи кои трчаат по теренот или теренот немаат емоции. Тие нема да бидат вознемирени кога губат или да чувствуваат еуфорија кога победуваат.

Се разбира, сè уште можете да користите стратегија кога ги надминувате шансите и статистиката за виртуелна игра. Меѓутоа, нема да можете да ги изберете победниците со оглед на емотивниот аспект.

Виртуелните спортови се слични на онлајн игрите

Онлајн казина користат и генератори на случаен број за да ги утврдат нивните резултати.

Слично како виртуелното спортско обложување, овие RNG го одразуваат она што би се случило во реалниот живот. Облогот со еден број на европски рулет има шанси за победа 36:1. Затоа, алгоритам ќе произведе резултати кои, со текот на времето, водат до шансите за победа 36:1.

Исто така, автоматите работат на фиксни шанси и RNG. Тие даваат случајни резултати кои, на долги патеки, стануваат слични на нивните програмирани шанси.

Има повеќе фиксни отколку случајни за виртуелниот и онлајн светот.

Заклучок

Виртуелното спортско коцкање не е баш како традиционалното обложување кога станува збор за стратегијата. Емоциите и реалниот живот варијабилност не постои.

Сепак, можете да го подобрите вашиот процент на добивка со имплементирање на советите претставени погоре.

Се разбира, сите совети опфатени погоре се важни сами по себе. Може да се повикате на оваа објава секогаш кога барате дополнителни начини за подобрување на вашата крајна линија за виртуелно обложување.

Најнови вести

Топ 3 добредојдени понуди за прв депозит во нови казина за корисници на виза картички
2023-09-06

Топ 3 добредојдени понуди за прв депозит во нови казина за корисници на виза картички

Вести