Ново Казино Zimpler

Zimpler е начин на уплата на стари и нови казина преку Интернет што му дава на корисникот целосен мир на умот. Тоа е систем кој работи со многу различни банки, работи многу брзо и е многу лесен за користење, дури и за оние кои се нови во него.

Корисниците, исто така, можат да се уверат дека поддршката што ја добиваат од тимот на Zimpler е најдобра и без разлика на прашањето, тие ќе го имаат одговорот. Дури и ако системите на сопствената банка на корисникот се привремено исклучени, Zimpler сè уште ќе работи и е еден од методите за депозит што ги претпочитаат казината.

Депонирајте со ZimplerШто е Zimpler?
Депонирајте со Zimpler

Депонирајте со Zimpler

Иако Zimpler е сигурна и сигурна опција, има некои корисници кои ќе откријат дека овој популарен метод за депозити во онлајн казина не им е достапен. Овој систем е главно достапен за корисници од Шведска и ОК, иако има опции за играчи во Германија и Финска кои може да го направат Zimpler достапен.

Најдобар начин да дознаете дали е достапно е да ја побарате иконата во списокот со прифатливи начини на плаќање кога се обидувате да финансирате сметка на онлајн казино.

Услугата не е типичен е-паричник – таа едноставно делува како врска помеѓу банката на корисникот и онлајн услугата. Корисникот ќе треба да ја преземе апликацијата, која е достапна и за Android и за iOS. Потоа изберете ја банката од списокот и наведете ги деталите за идентификација како што се бара, така што апликацијата може да биде сигурна дека корисникот е токму тој што вели дека е.

Кога играте во онлајн казино, корисникот само го избира начинот на плаќање Zimpler од списокот, ја избира точната сума за депозитот и ја прифаќа трансакцијата. Корисникот потоа добива текстуална порака од Zimpler за да може да го потврди плаќањето. Депозитот потоа се врши многу брзо на сметката.

Депонирајте со Zimpler
Што е Zimpler?

Што е Zimpler?

Zimpler е систем за онлајн плаќања кој е основан во 2012 година. Компанијата порасна многу од своето основање и работи како решение за плаќање од сметка до сметка, што го прави идеален за компании кои имаат плаќања кои доаѓаат од и излегуваат во нивните корисници. Корисникот може да ја поврзе својата банкарска сметка и потоа може да користи Zimpler за депонирање на New Casinos Online, а потоа и да повлече средства.

Zimpler е лиценциран од шведското финансиско раководно тело – Finansinspektionen – и им е дозволено да работат низ ЕУ.

Вработените се тие што работеа напорно за да ја изградат компанијата што ја поседуваат компанијата, но имаат и инвестиции од надворешни компании кои се главни играчи во нивните области. Безбедноста што е поврзана со системот е најдобра - користените протоколи се темелно тестирани и ова функционира заедно со дополнителни безбедносни мерки за заштита на корисничкиот ID и податоците.

Системот е исклучително лесен за користење и е идеален за оние кои се нови во различните начини на кои можат да прават депозити онлајн казина. Тоа е одличен начин за заштита на личните податоци додека сеуште играте онлајн.

Што е Zimpler?