Најдобрите Ново Казино со Prepaid Cards

Иако припејд картичките се еден од водечките начини на плаќање во казината низ целиот свет, нивната популарност се зголеми во неодамнешното минато, особено за новите онлајн казина. Зголемувањето на коцкањето преку Интернет и зголемувањето на бројот на нови казина на интернет ја создадоа потребата за нови методи за депонирање.

Една од главните причини за овој тренд е кредитните и дебитните картички стануваат се помалку популарни во повеќето јурисдикции како преферирани методи за депонирање во казината. Сепак, онлајн коцкарите сметаат дека припејд картичките се поудобни, лесни за користење и побезбедни, покрај многу други придобивки. Еве повеќе детали за припејд картичките и како да ги користите во новите онлајн казина.

Депозит со припејд картичкиШто се припејд картички?
Депозит со припејд картички

Депозит со припејд картички

И новите и етаблираните играчи сметаат дека депонирањето пари со припејд картички е лесно и практично. Еве ги основните чекори што корисниците можат да ги следат кога прават депозити користејќи припејд картичка:

  • Изберете казино што ги прифаќа овие картички. Пред да направите депозит со припејд картичка, треба да потврдите дека новото онлајн казино прифаќа депозити преку овие картички. Онлајн коцкарите можат лесно да ги добијат овие информации со читање на прегледи за конкретното казино. По изборот на казиното, треба да се регистрирате за бесплатна сметка.

  • Откако ќе се регистрира во нивното ново онлајн казино, корисникот треба да ја посети страницата за депозит. Во повеќето случаи, тие можат да ја лоцираат оваа страница на страницата на нивната сметка или нејзината главна страница за навигација. Откако ќе се појави на страницата, треба да се изберат припејд картички како претпочитан начин на депозит.

  • Внесување и потврдување детали за депозитот. Исто како и другите форми на онлајн купување, мора да се внесат и потврдат нивните податоци, вклучувајќи го бројот на картичката, износот на депозитот и безбедносната шифра. Корисникот треба да ги внесе овие информации во соодветните полиња, а средствата ќе бидат достапни на неговата сметка откако ќе се обработи уплатата. Обично, некој добива е-пошта или текстуална порака испратена до нив за да го потврди плаќањето. Откако средствата се рефлектираат во нивната нова сметка на онлајн казино, може да се започне со коцкање.

Депозит со припејд картички
Што се припејд картички?

Што се припејд картички?

Припејд картичката е како стандардна кредитна картичка, но има однапред одредена парична вредност. Повеќето онлајн казина прифаќаат припејд картички како начин на депозит. Овие картички ги издаваат водечки финансиски институции како што се Виза, MasterCard, Екокартичка, paysafecard, и EntroPay.

Една од главните придобивки на припејд картичките е дека тие се сигурна и удобна алатка за онлајн коцкање. Исто така, не се бара да поднесувате чувствителни детали при депонирање пари на нивната сметка во казино. Со овие картички, корисниците остануваат целосно анонимни кога вршат онлајн трансакции.

Припејд картичките се нарекуваат и картички со складирана вредност. Тие се одлична алтернатива за оние кои се соочуваат со предизвици користејќи кредитни и дебитни картички за депонирање средства на нивните казино сметки. Исто така, припејд картичките доаѓаат во неколку видови, што ги прави погодни за сите онлајн коцкари без оглед на нивните лични преференци или посебни потреби.

Бидејќи некој вчита фиксна сума на припејд картичката, полесно е да управува со своите пари и да избегне прекумерно трошење кога се коцка онлајн. Исто така, на онлајн коцкарите овој метод е погоден затоа што кога некој ја користи картичката за да депонира пари на нивната сметка, средствата се одразуваат веднаш.

За онлајн коцкарите кои бараат удобен и безбеден начин за депонирање средства на нивната нова сметка на онлајн казино, припејд картичките се најдобрата опција.

Што се припејд картички?