Стратегии за паметни коцкари за освојување дигалки или подобро

Игри

2021-05-23

Eddy Cheung

Коцкањето може да биде предизвик, најдобриот начин да се победи од него е да се учи од освојувањето на коцкарите и да се имитираат нивните стратегии. Повеќето од нив кои ја носат дома сланината играат видео покер или Jacks или Better. Некои од овие про коцкари се однесуваат на Нови казина користејќи специфични стратегии за подобрување на нивните приноси. Во моментов, повеќето коцкари не знаат како ефикасно да ги имплементираат овие стратегии.

Стратегии за паметни коцкари за освојување дигалки или подобро

Овој водич ги открива основните совети потребни за да победите во онлајн казина кога играте паметни игри Jacks или Better.

1. 9/6 или ништо

Кога играте покер онлајн, првиот предизвик е да се најде платформа со најдобри табели за плаќање. Повеќето веб-локации имаат различни табели, со различни приноси. Jacks or Better има само една табела за плаќање во споредба со другото видео покер игри. Затоа, ако играчот не може да најде онлајн казина што ја нудат оваа табела за плаќање, тој/таа не треба да игра. Но, кога играте на страница што ја нуди оваа табела, играчот добива над 99,5% поврат на долг рок.

2. Важноста на едноставни дигалки или подобро

Користењето табела за плаќање 9/6 за играње видео покер Jacks or Better на веб-локација не е доволно. Од која онлајн платформа се игра, не се работи само за добивање подобар поврат, туку и за максимален принос. За да постигнете максимален принос, применете ја стратегијата на секоја рака. Секој „Џек или подобро“ што ќе го избере коцкарот има еден начин да се игра со најголем процент на враќање. Користењето на онлајн табела за стратегии ќе помогне да се наведат најдобриот метод за играње со секоја рака.

3. Играјте Jacks or Better онлајн

Обложувач може да се прашува која платформа е најдобро да се игра Jacks or Better – онлајн или копно. Без дополнително одложување, има неколку причини зошто играњето онлајн или во мобилните казина е покорисно. Прво, многу е лесно да се најдат вистински пари онлајн казина кои нудат табела за плаќање 9/6. Второ, земете ја предвид мобилноста на видео покерот на паметниот уред во споредба со типичните копнени машини.

4. Заборавете на времето и фокусирајте се на рацете

Повеќето паметни коцкари ја користат оваа стратегија за да ги контролираат своите загуби. Таа е позната како стратегија „трикови и тактики“, која ја користат за да ја намалат сумата што ја обложуваат долго време. На пример, наместо да се обложуваат 200 долари за еден час, тие се обложуваат 100 долари. Овој метод ги намалува нивните загуби за еден час на половина.

Спроведувањето на оваа стратегија во Џек или подобро, исто така, му помага на обложувачот да ги намали загубите со тоа што ќе игра побавно или ќе обложува помалку за еден час. Меѓутоа, наместо да се брои бројот на одиграни часови, подобро е да се брои бројот на одиграни раце. Затоа, фокусирањето на секоја рака на Jacks or Better го доведува играчот поблиску до удар на кралски флеш.

5. Откријте го најдобриот бонус за дигалки или подобро

Играњето Jacks or Better онлајн нуди бонус, но утврдувањето дали бонусот е добар или лош станува тешко. Иако не е идеално да се бараат сите бонуси, паметните коцкари знаат како да ги идентификуваат добрите. Еве ја стратегијата, износот што играчот би ризикувал да го исчисти бонусот ја одредува неговата автентичност. За 100% бонус, ако пробивот е над 100x, сметајте го за лошо. Меѓутоа, ако пробивот е помал од 100x, тоа е добар бонус.

Заклучок

Паметниот коцкар разбира дека коцкањето на Jacks or Better е подобро искусно онлајн. Играњето на играта на која било платформа на онлајн казината со табела за плаќање 9/6 гарантира можни поврати.

Најнови вести

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови
2023-09-28

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови

Вести