Сè што треба да знаете за: Поврат

RTP е акроним за Враќање во играч, а исто така е познат како сооднос на исплата или процент на исплата. Тоа е термин кој се користи во новите онлајн казина и традиционалните казина за да се опише процентот или збирот на сите обложени пари што ќе им ги врати на играчите со текот на времето што ќе им ги врати автоматот или VLT (Видео лотарија).

Ако играта има RTP или процент на исплата од, на пример, 98%, тогаш казиното ќе исплати 98 долари за секои 100 долари обложени во просек. Постои можност RTP за игра да се промени со текот на времето поради ажурирањата на софтверот и ажурирањата што развивачот ги прави на играта.

Сè што треба да знаете за: Поврат

Најнови вести

Inspired Revisits The Terminator Film with New Slot Machine
2023-04-19

Inspired Revisits The Terminator Film with New Slot Machine

Инспирирани игри најави уште едно дополнување на својот избор на лиценцирани слотови, Терминаторот. Како што навестува името, овој слот црпи инспирација од оригиналниот филм од 1984 година, дозволувајќи им на гејмерите да влезат во доменот на акција додека уживаат во возбудливи победи.