3 Стратегии за брзо учење на коцкање

Вести

2021-12-21

Benard Maumo

Еве неколку брзи за учење и неверојатни стратегии за подобрување на вашето коцкање.

3 Стратегии за брзо учење на коцкање

Стратегиите се фундаментални за победничката стратегија за коцкање. Еве три игри со стратегија за имплементација веднаш.

Брзо за учење Baccarat стратегија

Бакара е неверојатно затоа што можете многу брзо да спроведете успешна стратегија за коцкање.

Целосната стратегија на бакара вклучува правење на истиот облог на секоја рака. Овој облог е облог на банкар.

Еден начин да се постигне тоа е со правење минимални облози на маса кога ја користите оваа стратегија бидејќи сè уште се соочувате со работ на куќата што не можете да го победите на долг рок. Но, оваа стратегија обезбедува највисок принос што можете да го добиете.

Треба да знаете дека играта бакара наплаќа 5% провизија за овој облог кога ќе победите. Не треба да се грижите за ова да го пресметате бидејќи дилерот се грижи за тоа. Но, оваа комисија не го менува фактот дека ова е најдобрата стратегија за бакара што треба да се користи.

Стратегија за брзо учење на рулет

Прво треба да ја пронајдете вистинската табела.

Еве како ја наоѓате вистинската табела, главното правило што сакате да го најдете се нарекува во затвор или во затвор. Ова правило е обично достапно само на маси за рулет што користат француски правила. Но, некои табели што го користат ова правило не се нарекуваат табели со француски правила. Се разликува од казино до казино.

Во затвор е специјално правило за рулет што ги вклучува облозите кои плаќаат 1 спрема 1. На овие најдобри, ако изгубите спин наместо веднаш да го изгубите вашиот облог, облогот се става во затвор. Облогот потоа се решава на следното вртење на тркалото.

На следното вртење, ќе ги вратите парите што се во затвор кога ќе победите. Парите ги губите во затвор кога ќе го изгубите следниот облог.

Најдобрата стратегија за рулет е да се направи кој било облог што се плаќа 1 спрема 1 на маса за рулет што го користи правилото во затвор.

Стратегија за брзо и валкано спортско обложување

Спортско обложување е најсофистицираната од кратките стратегии за коцкање. Еве ја брзата и валкана триминутна верзија.

Погледнете ги линиите за распределба на поени достапни за играта на денот кога сакате да поставите облог. Најдете домашен тим кој добива поени. Можете да видите кои тимови добиваат поени ако ги барате тимовите кои имаат знак плус (+) пред бројот на поени. Тимовите кои имаат знак минус (-) се екипите кои даваат бодови.

Ставете мал облог на домашниот тим кој добива поени и земете ги бодовите. Долгорочно ќе го добиете овој облог околу 50% од времето, така што можете да дојдете блиску до прекин дури и кога се обложувате на спорт.

Заклучок

Како што можете да видите, најдобрите стратегии не мора да бидат препишани и комплицирани.

Ова се три брзи стратегии од 3 минути за некои од најпопуларните казино игри и во живо и онлајн.

Најнови вести

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови
2023-09-28

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови

Вести