Како играчите ги наоѓаат најдобрите бонуси за регистрација

Бонус за пријавување

2022-02-21

Eddy Cheung

Има огромен број на достапни нови онлајн казина да се испробаат. Коцкарите честопати може да се чувствуваат преоптоварени од толку голем избор.

Како играчите ги наоѓаат најдобрите бонуси за регистрација

Вообичаено е почетниците да поминуваат часови во потрага по локација што одговара на нивниот вкус. Има многу фактори што треба да се бараат. Еден од најважните е тип на бонус за пријавување што се нуди. Тактните играчи ќе следат неколку клучни чекори за да ги најдат најдобрите.

Разбирање на типот на бонус

Ова е многу суштинско бидејќи има бројни опции за кои треба да се обратите. Промоциите за пријавување за бесплатни вртења и бонус пари се особено популарни. Првиот се користи исклучиво на слот игри. 

Играчите се најавуваат во онлајн казиното и добиваат можност да ги испробаат насловите на слотови без да мораат да обложуваат свои готовина. Во меѓувреме, промоциите за бонус пари им даваат на играчите дополнителни средства за користење. На пример, ако некој депонирал 100 долари и бонусот бил 100%, тогаш ќе има вкупно 200 долари за играње.

Земајќи ги предвид барањата за обложување

Практично сите онлајн казина имаат барања за обложување. Пониските бројки имаат тенденција да бидат најдобриот избор. Ова диктира колку пати играчот треба да се обложи пред да може да ги повлече своите добивки. 

Тоа ги спречува луѓето да се пријават, да добијат бонус и потоа веднаш да ги стават парите на нивната банкарска сметка. Коцкарите треба внимателно да ги прочитаат одредбите и условите за нивниот бонус за пријавување за да го знаат условот за обложување.

Обложување само 5 долари по спин или помалку

Некои игри им дозволуваат на луѓето да стават онолку големи облози колку што сакаат. Иако ова им се допаѓа на луѓето со многу пари да ризикуваат, не е идеално за просечните играчи. Искусните често ризикуваат мали количини што се еднакви на 5 долари или помалку. Тоа им дава повеќе шанси да ги играат игрите што ги сакаат додека сè уште ги исполнуваат барањата за бонус за пријавување.

Повлекување по обложување на бонусот

Откако играчот ќе успее да ги исполни сите услови на бонусот, тој може да ги земе своите добивки. Целта на сите коцкари е да стекнат јасен профит. Еден трик популарен кај професионалците е да ги земете овие пари и да ги искористите за играње во друго казино. 

Средствата може да одат кон уште подобар бонус за пријавување. Тоа во суштина им овозможува на луѓето континуирано да купуваат за коцкање додека не најдат некој што е совршен за нив. Овој метод исто така помага да се спречат луѓето да ризикуваат премногу кога играат во одредено казино.

Да се биде свесен за ризиците

Иако овие понуди може да се гледаат во суштина како бесплатни пари за играње, тие доаѓаат со свои ризици. Играчите ќе се соочат со големи проблеми доколку не можат да ги исполнат условите за обложување. Бонусните средства ќе бидат отстранети од нивната сметка. Обично оди по една недела или месец. Коцкарите можат да го избегнат ова со следење на датумот на истекување на бонусот.

Најнови вести

Топ 3 добредојдени понуди за прв депозит во нови казина за корисници на виза картички
2023-09-06

Топ 3 добредојдени понуди за прв депозит во нови казина за корисници на виза картички

Вести