Еве брз и валкан водич за бакара за некоцкари

Бакара

2021-12-25

Benard Maumo

Baccarat е брилијантна игра. Совршена игра е онаа која има ниска раб, лесна за играње и едноставна стратегија.

Еве брз и валкан водич за бакара за некоцкари

Овој брз и валкан водич за бакара брзо ќе ве подготви за вашето патување до ново онлајн казино. Иако веројатно нема да освоите пари, веројатно нема да изгубите премногу пари. Можете само да се фокусирате на забавата.

Облог за врзување за бакара

Имате само три или четири опции за обложување кога играте бакара.

Основната игра има три облози што можете да ги поставите, а некои игри со бакара нудат и опција за странични облози. Ќе дознаете за сите овие опции за обложување бакара во оваа статија. Но, има една важна работа што треба да ја знаете.

Добра е само една опција за обложување бакарат. Сите други опции за обложување се лоши и можете безбедно да ги заборавите веднаш штом дознаете која опција е најдобра.

Постигнувањето на Baccarat е малку комплицирано првиот пат кога играте. Постигнува нешто како блек џек. Но, кога вашиот вкупен износ ќе надмине девет, го исфрлате првиот број и само го користите вториот број. Со други зборови, вие го користите бројот само на едно место и никогаш не го користите бројот на местото на десетки.

Облогот на играчот за Бакара

Добрата вест е што не треба да знаете кои се куќните правила за цртање карти и не мора да ги сфаќате. Всушност, можете да играте бакара засекогаш и никогаш да не ги знаете точните правила за цртање.

Вистината е дека на крајот ќе ги научите само од играње во казино, но дали ги знаете правилата или не, нема никаква врска со исходот на играта. Дилерот кој работи за казиното ги знае сите правила и се грижи за картичките.

Облогот на играчот е многу подобар од облогот нерешено во однос на работ на куќата и процентот на враќање. Но, тоа не е толку добро како облогот за банкар, така што не треба да го користите ниту облогот со играч.

Облогот на банкарот за Бакара

Третата опција кога играте бакара се нарекува банкарски облог или облог.

Ова е залог на банкарот и тоа е најдобрата опција. Има најнизок раб на куќата и најголем процент на враќање. Ова е единствениот baccarat облог што треба да го направите.

Облогот на банкарската рака има поголеми шанси да победи поради правилата отколку другите облози. Но, се плаќа само 0,95 спрема 1, наместо 1 спрема 1 што го плаќа облогот на раката на играчот.

Но, никогаш не треба да се обложувате повеќе од минимумот на табелата. Казината можат да направат промена и ако се обложите повеќе од минимумот, на крајот ќе изгубите повеќе отколку што треба на долг рок.

Заклучок

Baccarat е лесен за играње и најдобрата стратегија за играта е толку едноставна што секој може да ја користи.

Секогаш можете да се обложувате на најниската сума дозволена од казиното и вашиот долгорочен принос ќе биде исто толку добар како и повеќето други игри во казиното. Ако се коцкате онлајн, тоа е уште подобро.

Уживајте во Baccarat сега ја разбирате стратегијата!

Најнови вести

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови
2023-09-28

Прагматичното играње открива голем пад на бас врз основа на нејзината популарна серија на слотови

Вести